Лазерна епилация армада

armada laser center

Случвало ли Ви се е след обезкосмяване на някоя зона на лицето тя да се зачерви и кожата силно да се раздразни? Да не говорим за появата на подкожно растящи косъмчета и на подкожни пъпки, които допълнително развалят перфектното обезкосмяване. Най-често тези кожни проблеми възникват след депилация или по друг начин казано при временно премахване на окосмяването в някои зони по лицето.

За съжаление няма как да избегнете негативните последици, но може да промените начина, по който премахвате досадните косъмчета по лицето си. Лазер център „Армада” Ви дава възможност да извършите лазерна епилация армада, което не дразни и не оставя следи по кожата. Това, което прави лазерната епилация в център „Армада” толкова специална, е Александритният лазер, който се използва за обработка на зоните. Той притежава специфична дължина на вълната – 755 Nm., която достига до корена на косъмчетата без да уврежда вътрешните пластове епидермис. За да се запази здравето на кожата Ви, лазерният лъч се привлича от меланина в косъма и прониква в него, за да увреди космения фоликул.

Лазерна епилация армада в център „Армада” ще извършите по индивидуално изготвена програма за посещения. Тя е съобразена изцяло с Вашите показатели като цвят кожа и вид окосмяване в зоните.

Доверете се на професионалистите в лазер център „Армада”! Очакваме Ви!