Фото или лазерна епилация

Лазерната епилация отбеляза отлични резултати, особено с въвеждането на лазер Александрит на пазара. Не може обаче да пренебрегнем и другия вариант за дълготрайно обезкосмяване – Фотоепилацията. Най-разумно преди да изберем една от двете услуги фото или лазерна епилация ще бъде да ги съпоставим по качество на дълготрайното обезкосмяване и технология за обработка на зоните.

Фотоепилацията е установена услуга на пазара. В продължение на години тя предоставяше на клиентите обезкосмяване, но на каква цена? Процедурите не са безболезнени и оставят кожата раздразнена, а в днешно време всеки иска да получи най-доброто. Ако проблемът с фотоепилацията се ограничаваше само до болката, то потребителите отлично щяха да се справят и с тромавите процедури по депилация, които също са болезнени и датират от Средновековието. Тук обаче става дума за дълготрайно обезкосмяване, което е революция за човечеството и ако болката е приемлива, то следите по кожата – не са.

Именно за това лазерната епилация стана толкова популярна за много кратък период от време. Тя предоставя на клиентите безболезнен процес на обработка на всички зони от тялото и лицето без да оставя следи по кожата.

Лазерна епилация с Александритен лазер можете да получите в лазер център „Армада”, град Пловдив. Там Ви очаква висококачествена лазерна епилация, извършена от професионалисти.

Фото или лазерна епилация отдавна не е въпрос, който потребителите задават, а ориентир по пътя към дълготрайното обезкосмяване.

Лазер център „Армада” Ви очаква!